Press "Enter" to skip to content

Strategi Hebat Untuk Kejohanan Duduk Dan Pergi

admin 0

Mana-mana permainan atau kejohanan poker mempunyai pendekatan tersendiri. Agar anda menang, anda perlu mengetahui prinsip asas yang berlaku untuk setiap kejohanan atau jenis permainan. Sekiranya anda menggunakan taktik antara satu sama lain, anda mungkin tidak dapat menang, walaupun permainan anda dapat dimainkan dengan kemahiran maksimum. Dalam pertandingan duduk dan pergi, anda juga harus mempertimbangkan banyak konsep penting.

Pertama, apabila anda mega888 pergi bermain kejohanan sit and go, anda tidak boleh bertaruh terlalu awal. Dengan kata lain, tidak digalakkan memasukkan semuanya. Adalah berbahaya untuk membuang sebahagian besar kerepek atau tangan anda yang berpeluang tinggi untuk menjana keuntungan. Sekiranya anda terus kalah di sini, anda boleh gagal, yang bermaksud anda akan kehilangan pembelian, tetapi jika anda menang maka anda pasti akan berlipat ganda. Apabila anda berganda, itu tidak bermakna anda menggandakan wang anda. Maksudnya di sini adalah bahawa anda harus selalu menyimpan beberapa kerepek sehingga jika permainan anda nampaknya menentang anda, anda boleh menggunakan baki cip untuk mencuba dan menentukan langkah-langkah apa yang perlu diambil untuk menyelamatkan permainan anda.

Sekarang datang strategi kedua. Inilah rahsia untuk mengekalkan timbunan yang baik dan menganggap bahawa tirai belum meningkat. Sekiranya ini berlaku, maka anda boleh mengambil penjepit yang berada di kedudukan terakhir terutama tanpa rasa takut. Sebilangan besar pemain dalam kejohanan gagal mengambil nippers yang mencukupi kecuali pot diangkat. Ini adalah masalah yang akhirnya akan menghalang kemenangan.

Strategi lain adalah menjadi lebih agresif di tengah-tengah kejohanan. Momentum kejohanan terus meningkat. Entah bagaimana, seperti dalam strategi pertama, anda tidak boleh bertaruh terlalu awal. Seseorang mungkin tergoda untuk terus bertahan. Tetapi sekarang diberi amaran – anda tidak mempunyai banyak masa untuk menonton dan menunggu kacang. Anda harus bersedia mengambil risiko pada peringkat pertengahan kejohanan. Tetapi anda harus selalu mengambil kira ukuran timbunan anda. Sekiranya timbunannya bersaiz sederhana, anda boleh mengambil risiko. Tetapi jika kecil anda harus berhati-hati. Anda tidak boleh membuat kesalahan dengan melipat tirai terlalu banyak seperti yang dilakukan oleh kebanyakan pemain di tengah kejohanan. Rahsia di sini adalah untuk selalu mengawasi tumpukan anda, mengambil risiko yang diperlukan untuk memenangi permainan, dan bukannya bertahan dan memberi kelebihan kepada lawan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *